Friday, 21 October 2011

in memory ARWAH IEJA :')

As'km :')
Mula2 aku mok padah dgn torang,baruk pernah aku kehilangan seorang kawan nok dah ku anggap sebahagian daripada keluarga aku.Aku pun sik sangka perkara tok akan terjadi :( Nama bena arwah pun aku sik igt gik,tapi aku sentiasa igt ARWAH IEJA selagi aku ada di atas bumi tok.Mun torang mok tauk? arwah ieja tok lelaki k :) hmm. teringat gik dolok time first2 kenal dgn arwah ieja dolok. arwah ieja tok nang LAWAK abiss lah.arwah nang suka polah mekrang tetak andd senyum bila mekrang tgh sad.bila free,mekrang slalu elek sama rah pantey lutong sia,kadang2 minum sama mekrang rah sia.last aku lepak dgn arwah ieja rah pantey time cdak polah bbq rah pantey lutong siaa.last lah ku elek dgn arwah ieja rah pantey.selama arwah ieja idup, arwah ieja slalu cyta benda nok pelik2 rah aku,seolah2 mcm nya dah tauk nok ajal nya dh mok dekat :'( tiba2 satu malam ya,arwah ieja dgn gerek nya REBEKAH  gy rumah aku lepak.time ya terkejut ku tgga rambut arwah ieja nang kuning abiss.hmm.kali terakhir aku lepak dgn arwah ieja time ya.tiba2 hari RABU 23/12/2009, arwah ieja mbak lepak,tapi aku sikpat time ya.tang ngada jak petang ya kawan aku NURULHAJRAH mcg aku,padah nok arwah ieja excident,tapi aku tetak time ya.aku pkr excident biasa jak.tapi sbnanya sik???memang terok lah arwah ieja time ya.bila dah mlm ya,kawan ku padah,nok arwah ieja dah ninggal.first ku sik cayak alu ! last2 baruk ku cayak,apatah agik kawan aku REBEKAH ya,nya lagik lah sikpat trimak knyataan nok arwah ieja dah sikda agik :( dah esok ari ya,aku dgn kawan ku gy umh arwah ieja,utk kali terakhir aku ngga jenazah arwah ieja.sikpat ku tahan agik.memang ku nanggis bena time ya ! hmm :( ya allah ! cukuplah.sik sggup ku kehilangan sorang kwn gik.

Wednesday, 24 August 2011

MY FAMILY ❤


Haloo :) ! 
Ritok ku nak cyta sal dak FAMILY aq koh.
Firtsly,
Tok ABANG ku :) Nama ny MOHD.FARRIS BIN JIMMY. Lebih singkatan agik JUNIOR urang beysa nunggah ny.
Tok la KAKAK SULONG ku :) Nama ny MELISSA BINTI JIMMY. Lebih singkatan agik LISA @ NYOT urang beysa nunggah ny. Nya tok la KAKAK aq paling sporting . ahha . Calie lu jak upa gamba ny d snap ku. tettt !
Tok la ABANG ku :) Nama ny MOHD.FAIZUL BIN JIMMY. Lebih singkatan agik PEJUL @ AHOI urang beysa nunggah ny.
Tok la KAKAK IPAR aq :) SANTEK sik ? he. Nama ny MAIRA FITRISH BINTI GUAN. Urang beysa nunggah ny CHEE CHEE. Nya tok sbenany MELANO KRISTIAN. dahya masok ISLAM bila dah KAWEN an ABANG PEJUL.
Nahhhh. Tok ny DADY aq :) Nama ny JIMMY BIN BUJANG. He is the best BAPAK I never had. Tapi,kadang kadang nya garang.Tapi ny sebenarny bait :) Pekerjaan ny CREW COMMANDER FIRE FIGHTER. Taun tok UMUR ny 55 taun. PENCEN sudah. Tapi ny sambong keja agik. masih KUAT maaa :P
Tok NENEK ku :) NOTHING TO SAY ABOUT HER :P
ahhh. Tok MAMY ku :) Nama ny GUSTIAH BINTI HAJI SU'UT.
Tok ANAK BUAH ku. MARSYA DANIA nama ny.
Tok ANAK BUAH ku. Nama ny MOHD.FAZWAN DANISH.
Tok ANAK BUAH ku. Nama ny MOHD.FARHAT DAIYAN.
SATU FAMILY :)